AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 14:41
Wenger åbner op for landstrænerjob efter Arsenal

Arsene Wenger fortæller, at han muligvis kan komme til at stå i spidsen for et landshold efter sin tid i Arsenal.


Siden 1996 har Arsene Wenger været manager for Arsenal, men gentagne gange – specielt i de seneste år – har franskmanden været sat under stort pres. Alligevel har han dog formået at beholde sit job, og i foråret underskrev han en toårig kontrakt.

Selvom Wenger har halvandet år tilbage af sin kontrakt med the Gunners, er han allerede begyndt at kigge på tiden efter sin tid hos London-klubben, hvor han afslører, at han måske kan se selv i spidsen for et landshold ved VM i 2022.

- Måske, ja. Jeg vil gøre det på et tidspunkt, men indtil videre kan jeg lide at være involveret hver dag i klubbens liv, fordi den rigtige test er her, fortæller Wenger til beIN Sports.

- Fire eller fem uger. Det er en anderledes erfaring, det er mere koncentreret. Men jeg tror, at den rigtige erfaring er at stå i spidsen for et hold på daglig basis, men jeg vil ikke altid have den fysiske styrke til at gøre det, så måske vil jeg bevæge mig ind i det.

Da Wenger bliver spurgt, om han er interesseret i et landstrænerjob, svarer han prompte.

- Ja, selvfølgelig. Jeg har ikke besluttet det. Det er bare fakta, at mit liv er kædet sammen med fodbold. Der vil blive taget forbehold for min fysiske tilstand. Indtil slutningen af min karriere vil jeg være i fodbold.

- Jeg ved ikke i hvilken position – som direktør eller som manager. Så længe som muligt som manager, men en dag vil jeg stoppe. Jeg vil selvfølgelig blive i fodbold.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED