AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2019 18:21
Well played, Sterling: Opfylder autistisk drengs store drøm

Raheem Sterling mødte mandag en autistisk dreng, der bad om et billede - her viste City-stjernen nok en gang sin store person.


24-årige Raheem Sterling er gået fra syndebuk til 'good guy' i den engelske presse, og det er da heller ikke svært at forstå hvorfor.

Englænderen, der har været rost meget for sine utallige kampe imod racisme i fodbold, ses ligeledes igen og igen i situationer, hvor han giver tilbage til fans og personer, der har det svært.

Senest var da den engelske superstjerne mødte en autistisk dreng, som bad om at få opfyldt sin drøm om at få et billede med ham.

Her tog Sterling, som tilmed var drengens yndlingsspiller, sig god tid til at snakke med drengen og hans mor samt at tage et billede med ham.

Drengen havde haft så stor glæde af mødet, at en bekendt af moren ikke kunne afholde sig fra at dele episoden på Twitter, hvilket Raheem Sterling naturligvis retweetede.

Se opslaget her:

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED