AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:08:2018 15:51
Welbeck bliver: Tre Arsenal-spillere får lov til at smutte

Arsenal-manager Unai Emery afslører, at tre spillere kan nå at forlade klubben, men Danny Welbeck er ikke en af dem.


Transfervinduet i England er lukket, men de engelske klubber kan stadigvæk nå at sælge spillere til udenlandske klubber.

Den mulighed vil de muligvis benytte sig af i Arsenal, hvor tre spillere kan blive solgt: 

- Vi har kun tre spillere: Carl Jenkinson, David Ospina og Joel Campbel, der har mulighed for at forlade os, fortæller manager Unai Emery. 

The Gunners tager dermed ikke afsked med Danny Welbeck, selvom den engelske angriber sandsynligvis må se til fra bænken, mens Alexandre Lacazette og Pierre-Emerick Aubayemang skal forsøge at bombe klubben til tops. 

Carl Jenkinson var i sidste sæson udlejet til Birmingham, mens Joel Campbell tilbragte sæsonen som lejesvend i Real Betis. Ingen af de to spillere havde dog meget succes, og det er ingen overraskelse, at de nu er på vej væk. 

David Ospina har ikke været udlejet til nogen klubber, men med udsigt til en tjans som tredjemålmand bag Bernd Leno og Petr Cech er hans exit heller ikke den store overraskelse. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED