AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:10:2018 12:15
Watford-træner er tæt på at forlænge kontrakt

Javi Gracia er angiveligt tæt på at forlænge med The Hornets.


48-årige Javi Gracia har gjort underværker for Watfor denne sæson, hvilket klubben nu er parat til at belønne den spanske træner for.

Gracia er i øjeblikket i sin nuværende kontrakts sidste år, men klubledelsen har ifølge Evening Standard i sinde at tilbyde træneren en treårig kontraktforlængelse.

Det er stor tillid at udvise til en træner - særligt for Watford - der har haft 10 forskellige trænere, siden de nuværende ejere, Pizzo-familien, købte klubben i 2010.

Stabilitet på trænerfronten har altså ikke været kendetegnende for klubben, men Javi Gracis stærke sæsonstart, som bragte Watford op på en del førsteplads med Chelsea og Liverpool efter fire kampe, har altså overbevist bestyrelsen om, at han er værd at satse på i fremtiden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED