AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:05:2019 07:00
Watford skræmmer Deulofeu-bejlere væk med højt prisskilt

AC Milan har angiveligt mistet interessen i at hente Gerard Deulofeu tilbage til Seria A.


Gerard Deulofeu har for første gang i karrieren levet op til de høje forventninger, der har fulgt ham siden de spæde år på talentafdelingen i Barcelona.

Men 13 mål i 40 kampe for Watford i denne sæson har den 25-årige spanier haft en stor finger med i spillet for en fremragende Premier League-sæson og ikke mindst avanchement til dette års FA Cup-finale.

Succesen er ikke gået ubemærket hen hos flere topklubber i Europa.

Blandt andet har AC Milan, som Gerard Deulofeu tidligere var udlånt til i 2016/17-sæsonen, holdt et vågent øje med det offensive es siden vinter.

Interessen er dog falmet, rapporter italienske Calcio Mercato.

Watford har nemlig puttet et prisskilt på 40 millioner euro - eller godt 300 millioner kroner - på spanieren.

Og det er angiveligt mere, end hvad Milans præsident, Leonardo, har tænkt sig at bruge på Watford-spilleren.

Ifølge det italienske medier er den traditionsrige klub derfor begyndt at lede efter alternativer til den offensive del af holdet. Men Deulofeu er ikke afskrevet.

Calcio Mercato mener nemlig at vide, at Watford og AC Milan har indgået en gentleman-aftale om at acceptere et passende bud på spanieren, når det kommer så vidt.

Men hidtil har ingen af holdene kunne finde fælles fodslag.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED