Watford og Bournemouth delte i porten

Af Mads Bye Marboe
26.10.2019 Kl. 15:55
Watford og Bournemouth sluttede lørdag uden både vinder og scoringer.

Bournemouth fik i sidste weekend sæsonens første clean sheet, da man spillede 0-0 med Norwich.

I runden forinden var det samme tilfældet for Watford, der dengang spillede 0-0 med Sheffield United. Lørdag mødte de to mandskaber så hinanden på Vicarage Road.

Steve Cook var tæt på at bringe gæsterne i front efter et kvarters tid, hvor han headede på overliggeren, og Arnaut Groeneveld tvang Ben Foster til at diske op med en formidabel redning i overtiden af første halvleg.

I begyndelsen af anden halvleg var Gerard Deulofeu var lige ved at gøre det til 1-0 efter en flot solotur. Senere i halvegen noterede Will Hughes sig også for et flot forsøg for hjemmeholdet, men de to keepere ville ikke lade sig passere, og kampen sluttede derfor uden scoringer.

På banen var danske Phillip Billing igennem samtlige 90 minutter for Eddie Howes mandskab.

Bournemouth er på nu 13 point efter ti kampe. Watford har fem point.