AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 09:19
Watford-manager vil snakke med brasiliansk veteran om fremtiden

Selvom Heurelho Gomes har planer om at stoppe karrieren, vil Watfords manager forsøge at overtale målmanden til at tage en tørn mere.


Måske lægger Heurelho Gomes alligevel ikke handskerne på hylden efter denne sæson.

Tidligere har den 38-årige målmand sagt, at han var 99 procent sikker på, at han vil stoppe sin karriere til sommer, når hans kontrakt med Watford udløber, men Premier League-klubbens manager vil nu forsøge at overtale brasilianeren til at tage en sæson mere.

- Jeg vil gerne snakke med ham og klubben for at se, om han er i stand til at fortsætte næste sæson. Det skal vi snakke om, fortæller Javi Gracia ifølge the Telegraph.

I første omgang har Heurelho Gomes udsigt til at spille lørdagens FA Cup-finale mod Manchester City. Selvom Javi Gracia ikke vil afsløre sit valg, har Ben Foster flere gange gjort det klart, at han vil afstå fra at spille finalen i turneringen, hvor den brasilianske veteran har været foretrukket.

Ben Foster har ellers været det klare førstevalg i Premier League, hvor englænderen sågar har leveret en stribe af gode præstationer for Watford.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED