AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:02:2019 20:19
Watford-manager: Ingen speciel plan for Richarlison

Richarlison vender lørdag tilbage til Vicarage Road for at møde Watford, men brasilianerens tidligere klub har ikke lagt nogen speciel plan for at stoppe ham.


Everton hentede i sommer Richarlison i Watford for en rekordstor sum, og lørdag står brasilianeren og resten af Everton-mandskabet over for Richarlisons tidligere klub.

Richarlison har været en af de store profiler hos The Toffees, men Watford-manager Javi Gracia fortæller, at man ikke har lagt nogen speciel plan for at stoppe angriberen.

- Vi har ikke en plan for at stoppe én spiller (Richarlison red.). Da vi spillede mod Palace, var der de samme spørgsmål omkring Zaha.

- Vi har ikke en speciel plan for at stoppe en bestemt spiller, for vi har en plan for at vinde kampen. For at gøre dette skal vi gøre en masse ting godt både offensivt og defensivt. Vi kan ikke bare snakke om en enkelt spiller, selvom vi ved, at det er en god spiller, forklarer den spanske manager på pressemødet inden opgøret. 

Richarlison har lavet 11 scoringer i 27 kampe for Everton i denne sæson.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED