AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:04:2019 19:53
Warnock mangler ord efter nyt dommer-drama

Neil Warnock og Cardiff er godt trætte af tvivlsomme kendelser, som går imod dem.


Cardiff måte lørdag se sig slået med 2-0 af Burnley, og da nogle af de andre hold omkring nedrykningsstregen alle fik tre point, begynder det at se svært ud for The Bluebirds. Tidligere på sæsonen har Cardiff-manager Neil Warnock følt sig bortfømt og lørdagen var ingen undtagelse.

Særligt ved en situation mente den rutinerede manager, at hans mandskab skulle have haft straffespark. Dommer Mike Dean var dog ikke enig, og det frustrerede Neil Warnock efter kampen.

- Jeg er skuffet og skal snakke med dommerne. Mike Dean har givet sin forklaring, men jeg vil have historien fra alle tre dommere. Vi er skuffet over, at Gunnarson ikke fik et straffespark. Han filmer normalt ikke, så vi var uheldige i dag, forklarede Cardiff-manageren efter kampen og tilføjede:

- Men vi må ikke glemme, at der stadig er en chance for at overleve. Den chance vil vi forfølge til det sidste, sluttede Neil Warnock.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED