AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:04:2020 16:55
Wan-Bissaka afslører: Han har været den hårdeste modstander

Aaron Wan-Bissaka er blevet bedt om at udpege den hårdeste modstander, han har stået overfor, og valget er faldet på en af ligaens bedste spillere.


Aaron Wan-Bissaka har været en fast del af Manchester Uniteds forsvar i denne sæson, og overordnet set har englænderen leverede et fint indtryk. 

I løbet af sæsonen har den defensivt stærke back mødt flere gode spillere, men én spiller har været hårdere at spille mod end de andre, selvom Wan-Bissaka også har nydt duellerne: 

- Raheem Sterling er den hårdeste modstander, jeg har stået overfor. Det er dog også de dueller, jeg har nydt mest, siger han til Manchester Uniteds officielle hjemmeside. 

- Han bliver bare ved med at komme mod dig. Det er ligegyldigt, om han ikke kommer forbi dig den første gang. Han kommer altid tilbage. Det er det, jeg godt kan lide, og jeg har været tilfreds med mine præstationer i kampene mod City. 

Manchester United har mødt Sterlings Manchester City fire gange i denne sæson. Tre gange har United vundet, mens City står noteret for én sejr. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED