AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:11:2019 19:58
Wales' EM-håb lever: Premier League-duo med afgørende aktioner i sejr

Harry Wilson og Daniel James spillede vigtige roller i Wales' sejr mod Aserbajdsjan i EM-kvalifikationen.


Der skulle en sejr til. Og det kom der.

For at holde håbet om en EM-deltagelse til næste sommer i live skulle Wales tage en sejr på udebane mod Aserbajdsjan, og det hjalp en fremragende start på kampen gevaldigt til.

Allerede efter 10 minutter kunne Wales nemlig bringe sig i front, da Kieffer Moore fik bolden i nettet efter oplæg af Harry Wilson.

Selvsamme Wilson, som i denne sæson er udlejet til Bournemouth fra Liverpool med stor succes, var igen på spil efter 34 minutter, hvor han denne gang selv fik muligheden for at score. Efter oplæg af Daniel James lykkedes det den unge midtbanespiller at score til 2-0.

Den føring lykkedes det at holde kampen ud, og dermed er Wales nu på 11 point for syv kampe. Det er et point mindre end Ungarn på andenpladsen, mens Kroatien er tre point foran.

I den sidste gruppekamp skal Wales møde Ungarn, hvor vinderen kan sikre sig adgang til EM, medmindre Slovakiet får point mod Kroatien senere i aften.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED