AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:12:2019 11:28
Vurdering: Dette var de tre dårligste United-spillere mod Aston VIlla

Mediet UnitedInFocus har lavet en vurdering af de allerdårligste United-spillere i gårsdagens skuffende remis med Aston Villa - den har vi taget et kig på samt inddraget egne observationer.


Den værste sæsonstart i 31 år blev i går cementeret, da Solskjærs Manchester United kun formåede at sikre sig et point på hjemmebane mod Aston Villa.

Dette var samtidig anden kamp i streg, hvor United mødte et oprykkerhold, mens det ligeledes var anden kamp i træk, hvor de ikke vandt.

I krisens hede søger man ofte at finde frem til syndebukkene - her ser vi nærmere på præcis hvilke spillere, der spillede dårligst i gårsdagens Villa-kamp.

Aaron Wan-Bissaka

Højre backens sammenspil med Victor Lindelöf ser ofte svagt ud, og Uniteds højre side var igen sårbar. Wan-Bissaka stod overfor den brandvarme Jack Grealish, som United-backen virkede til konstant at være i tvivl om at skulle bakke eller sidde tæt på.

Offensivt er der stadig nødt til at ske forbedringer, hvor især hans indlæg virker til at være ufarlige.

Brandon Williams

Han er ung og kan bestemt noget fremad banen, hvilket sammen med hans gåpåmod har gjort ham populær blandt United-fansene.

Defensivt er der bare stadig store mangler, hvilket gårsdagens kamp var et nyt eksempel på. 

Han modtog et gult kort efter at måtte nødbremse Villas Trezeguet, mens han nærmest kostede sejren ved at trække offsiden flere meter, så Tyrone Mings' 2-2 scoring alligevel endte med at tælle.

Andreas Pereira

Pereira-Fred konstellationen fik endnu en chance mod Villa, men det fungerede ikke helt.

På trods af et fint indlæg i forbindelse med 1-1 målet, så var det ingen mindeværdig kamp for belgisk-brasilianske Andreas Pereira, som især var skyld i et hav af boldtab.

Defensivt lukkede han dårligt af ved Grealish' 1-0 mål, mens han generelt helt forståeligt ikke virker helt vant i en dybere rolle. Defensivt skal meget forbedres, hvis dette projekt skal lykkes.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED