Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:02:2021 17:55
Vred Arteta efter ny skade: Det er vanvittigt

Emile Smith-Rowe måtte forlade banen med en skade i Arsenals sejr over Leicester, og manager Mikel Arteta skyder skylden på det tætte kampprogram


De fleste Premier League-klubber har været hårdt ramt af skader i denne sæson, og mange har påpeget, at det er det usædvanligt tætpakkede kampprogram, der bærer en stor del af skylden. 

I dagens opgør mellem Leicester-Arsenal måtte hele tre spillere forlade banen før tid med skader, og Gunners-manager Mikel Arteta lagde ikke fingrene imellem efter kampen. 

- Det er helt normalt, at det her sker. Det var derfor vi roterede i dag, for hvis vi ikke gør det, så udsætter vi vores spillere for skader, udtalte spanieren ifølge Evening Standard.

- Men nogle gange har man ikke den mulighed, for man har ikke nok spillere, eller man har brug for at vinde og må bruge dem igen.

- Men det er vanvittigt. Antallet af minutter og kampe, de her spillere er med i uden en pre-season og uden pauser.

- Der vil komme skader. Vi har snakket om det. Alle managere advarede om det i starten af sæsonen og nu sker det, tilføjede Arteta.

Arsenal vandt trods skaden til Emile-Rowe opgøret med 3-1 og indtager Premier Leagues 10.-plads. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED