Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:12:2020 14:14
Vraget Juventus-spiller kan være på vej til Premier League

Carlo Ancelotti er åben for, at Sami Khedira kan komme til Everton.


Det er kun nogle år siden, at Sami Khedira blev regnet som en af verdens bedste defensive midtbanespillere, men nu er tyskeren helt ude i kulden hos Juventus, og det kan betyde, at han måske snart vender snuden mod Premier League.

Khedira er således slet ikke inkluderet i Juventus-truppen, og derfor har han ikke spillet et minut denne sæson.

Og det har Carlo Ancelotti bemærket, og Everton-manageren har også snakket med Khedira. De to arbejdede sammen i Real Madrid, og måske kan de snart komme til det igen.

For da Ancelotti blev spurgt ind til en mulig aftale med den tyske midtbanespiller, kunne han fortælle, at der ikke er nogen aftale lige nu, men at det måske kan lade sig gøre i januar.

- Sami Khedira var min spiller i Real Madrid, hvor han var en vigtig spiller for os. Jeg har gode minder om ham, men jeg tror ikke, at vi kigger på ham lige nu. Måske i januar, lød det fra Everton-manageren ifølge Goal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED