Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

VM-millionerne regner ind over det danske landshold: Så meget får de

Af Redaktionen
13.10.2021 Kl. 16:05
Der er mange millioner i udsigt til DBU efter Danmarks kvalifikation til VM. Spillerne får også en god del af kagen.

Det er god forretning for DBU, at det er lykkedes for Kasper Hjulmands tropper at kvalificere sig til VM i Qatar næste år.

Allerede nu er Danmark sikret 78 millioner kroner af den samlede præmiesum, som lyder på svimlende 4,5 milliarder kroner.

Det skriver Ekstra Bladet.

Hvor mange millioner DBU i sidste ende tager med fra VM-slutrunden afhænger selvsagt af hvor godt, at det danske landshold anført af Kasper Schmeichel og Simon Kjær klarer sig.

Hvis det utrolige skulle ske, og Danmark om godt og vel et år kan lade sig hylde som verdensmestre vil det indbringe 338 millioner kroner.

For hver enkelt spiller er der også gode penge i at gøre en god figur til VM.

Selvom det endnu ikke er blevet aftalt, hvordan DBU skal fordele en del af præmiepengene ud blandt spillerne, kan de dog formentlig godt se frem til at få mindst en million kroner ind på kontoen.

I 2018, hvor Danmark nåede 1/8-finalen, tikkede der således knap 1,2 millioner kroner ind på kontoen hos hver enkelt spiller.

Og til den kommende slutrunde er den samlede præmiesum steget. Der er således 19 millioner kroner mere til hvert land for bare at kvalificere sig.

Ved sommerens EM-slutrunde fik DBU 156 millioner kroner som følge af Danmarks præstationer.

Annonce