Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

VM i Qatar: England er klar til at betale store bøder

Af Jeppe Augustsen
11.10.2022 Kl. 06:42
England er klar til at støtte Harry Kane rent økonomisk, hvis han skulle få bøder til VM.

Om en måneds tid går det løs i Qatar, når VM-slutrunden skal afvikles.

I sidste måned meddelte flere landshold og deres anfører, at de ville bære et specielt anførerbind for at sætte fokus de ikke-eksisterende rettigheder for homoseksuelle i lande og stater som Qatar.

Kampagnen hedder #OneLove, hvor den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, samt den engelske landsholdsanfører, Harry Kane, bar det i de seneste landsholdskampe. 

– Det er en ære for mig at slutte mig til mine landsholdskolleger og støtte den vigtige OneLove-kampagne. Som anførere konkurrerer vi måske alle mod hinanden på banen, men vi står sammen mod alle former for diskrimination. Dette er endnu mere relevant i en tid, hvor splittelse er udbredt i samfundet. At bære armbindet sammen på vegne af vores hold vil sende et klart budskab, når verden ser på, lød det fra Harry Kane om kampagnen.

Flere nationer har bedt om tilladelse hos FIFA til at bære anførerbindet til VM, men det internationale fodboldforbund har endnu ikke svaret tilbage.

Nu melder Daily Telegraph, at England er klar til at betale de bøder, som Harry Kane eventuelt skulle få, hvis de ikke får lov. 

England er kommet i gruppe med Iran, USA og Wales.

Annonce