Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2020 21:03
VM-helt ude i kulden: Nægter at forlænge kontrakten med Manchester United

Franske Paul Pogba øjner et exit om 18 måneder.


Paul Pogba er villig til at lade sin kontrakt løbe ud med Manchester United og dermed forlade klubben på en fri transfer for anden gang i sin karriere. Det skriver flere medier.
 
Den franske VM-vinder har ikke levet op til forventningerne, siden han blev klubbens dyreste indkøb, da han skiftede til Old Trafford for 89 millioner pund i 2016.
 
Siden ankomsten tilbage til United er han nærmest konstant blevet sat i forbindelse med et skifte væk - og gerne til Juventus eller Real Madrid. 
 
The Athletic melder dog nu, at Pogba nu er kommet dertil, hvor han vil forlade United endnu engang, og han er parat til at vente 18 måneder for at få det til at ske.
 
Pogba har i øjeblikket 18 måneder tilbage af sin kontrakt med United, og klubben skulle efter sigende tøve med at forlænge den, fordi hans rolle på holdet så absolut ikke er garanteret.
 
Når hans nuværende kontrakt løber ud, vil han være 29 år, og det forventes, at han frit kan vælge og vrage i forhold til klubber. 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED