AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:12:2022 20:28
VM-boss vækker forargelse med kommentar om migrantarbejder

Kommentaren går nu verden rundt.


VM-chefen Nasser Al-Khater er kommet under kraftig beskydning som følge af kommentarer om en filipinsk migrantarbejder, der for nylig omkom i forbindelse med VM-slutrunden i Qatar, der har været omgærdet af megen kritik.

Al-Khater har nemlig udtalt, at "døden er en naturlig del af livet", da han blev spurgt ind til den tragiske hændelse.

- Vi er midt i en VM-slutrunde, og vi har et succesfuldt VM, og så er det noget, du ønsker at tale om lige nu? Jeg mener... døden er en naturlig del af livet, uanset om det sker på arbejde eller i din søvn. Selvfølgelig døde en migrantarbejder - vores kondolencer går til hans familie. Men jeg synes, det er mærkeligt at sætte spot på dette som dit første spørgsmål, lyder det fra Al-Khater ifølge Daily Record.

Myndighederne i Qatar har igangsat en undersøgelse, efter at man fandt en migrantarbejdere, der var omkommet i forbindelse med en gaffeltruck-ulykke ved Saudi-Arabiens træningsbase.

Tidligere har rapporter berettet om 6.500 døde migrantarbejdere, siden Qatar fik tildelt VM-værtsskabet tilbage i 2010.

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE