Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
18:10:2020 23:14
Virgil van Dijk taler ud: Jeg er klar til denne udfordring

Virgil van Dijk gør det klart, at han er opsat på at vende tilbage stærkere end nogensinde før.


Søndag eftermiddag bekræftede Liverpool, at Virgil van Dijk skal gennemgå en operation efter at have pådraget sig en knæskade i lørdagens opgør mod Everton.

Liverpool har ikke sat en dato på, hvornår han kan være tilbage, men adskillige medier melder, at hollænderen efter al sansynlighed er ude resten af sæsonen.

I en meddelelse på de sociale medier taler Virgil van Dijk nu ud om situationen:

- Denne eftermiddag mødtes jeg med en speciallæge for at starte processen for min genoptræning efter gårsdagens hændelse. Nu er jeg kun fokuseret på min genoptræning, og jeg vil gøre alt for at komme tilbage så hurtigt som muligt.

- Trods den klare skuffelse har jeg en tro på, at der i det svære også er muligheder og med Guds hjælp vil jeg vende tilbage bedre og stærkere, end jeg nogensinde har været.

- I fodbold - og i livet - tror jeg, at alt sker af en grund, og det er vigtigt at holde fokus, mens man går igennem de gode og svære perioder. Med støtten fra min kone, børn, familie og alle i Liverpool, er jeg klar til den udfordring.

- Jeg vil gerne takke alle for de støttende beskeder. Det har betydet meget for mig og min familie. Nu vil jeg gøre alt for at støtte min holdkammerater, og så tager jeg min genoptræning dag for dag. Jeg vender tilbage, lyder det fra Virgil van Dijk.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED