Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Virgil van Dijk fortæller: Derfor 'beskyttede' jeg Núñez

Af Kasper Leif Pedersen
23.09.2023 Kl. 13:51
Virgil van Dijk har sat nogle ord på torsdagens situation mod LASK Linz.

Darwin Núñez er kommet meget bedre i gang i sin anden sæson i Liverpool-trøjen.

Den uruguayanske angriber står p.t. noteret for tre mål og to oplæg i fem kampe på tværs af alle turneringer, hvor han i sidste sæson bl.a. startede ude med at nikke Joachim Andersen en skalle i sin Anfield-debut.

 

 

Landsholdsspilleren havde senest en finger med i spillet ved alle tre mål i torsdagens 3-1 sejr i Europa League over LASK i Østrig, hvor han bl.a. udlignede fra 11 meter-pletten.

Op til, at Núñez skulle sparke, så kunne man se, at Liverpool-kaptajnen, Virgil van Dijk, holde godt fast i bolden og stå ved pletten –  en lignende handling fra hans forgænger som kaptajn, Jordan Henderson.

Dét træk har hollænderen nu sat nogle ord på.

– Det er egentlig ret indlysende." Man er nødt til at sikre sig, at man i det mindste beskytter straffesparkspletten. Det er lidt af et tankespil i sidste ende, måske ville de prøve at komme i hovedet på dig. Det var hele tiden planen, at Darwin skulle tage det, og jeg er glad for, at han scorede, sagde van Dijk ifølge Liverpool Echo.

The Reds skal på søndag op mod West Ham, der går ind til kampen med en 3-1-sejr i Europa League over Bačka Topola i bagagen. 

 

Annonce