Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:11:2020 12:29
Vinder United ingen titler: Fernandes overvejer exit med to tilbud på hånden

Diario Sport skriver, at Bruno Fernandes er på blokkken hos de to spanske giganter.


Det skinner tydeligt igennem i interviews, at Bruno Fernandes har en vindermentalitet af en anden verden, men der kan opstå problemer for Manchester United, hvis ikke klubben snart begynder at levere titler.

Ifølge Diario Sport kan Fernandes nemlig agitere for et skifte væk fra klubben til sommer, hvis sæsonen bliver trofæløs, og begge de spanske storhold skulle stå klar til at byde på den 26-årige portugiser.

Allerede inden skiftet til Manchester United skulle superagenten Jorge Mendes have tilbudt Fernandes til både Real Madrid og FC Barcelona. Modsat Manchester United var de dog ikke villige til at betale prisen, som Sporting Lissabon forlangte for en spiller, som kun havde præsteret i en "mindre" liga.

Den indstilling har nu ændret sig, efter Fernandes i den grad har vist sin værd for The Red Devils i Premier League. Begge de spanske storklubber skulle være på udkig efter midtbanespillere, som kan score mål, samtidigt med at de leverer en arbejdsindsats, og den profil passer Fernandes perfekt til.

Det spanske medie antyder ikke, at Fernandes for alvor overvejer et skifte lige nu og lige her, men skuffer Manchester United i denne sæson, vil portugiseren angiveligt "ikke tøve med at lytte til tilbud fra andre klubber".

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED