Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:10:2020 09:49
Ville til Barcelona: Guardiola vil overbevise City-spiller

Pep Guardiola håber fortsat, at han kan overbevise Eric Garcia om at blive i Manchester City.


Det er ikke nogen hemmelighed, at Eric Garcia i sommerens transfervindue ville væk fra Manchester City, og at Barcelona forsøgte at købe den talentfulde spanier.

Men Manchester City afviste tilnærmelserne fra Barcelona, og selvom han har kontraktudløb næste sommer, har Pep Guardiola ikke opgivet håbet om, at Eric Garcia ender med at forlænge sin kontrakt.

- Jeg ved, at han ville væk, men han bliver, og måske kan vi få ham til at forlænge sin kontrakt med os. Han er en fyr, der er så stabil på så mange områder, og vi er så glade, siger Guardiola ifølge Goal.

Onsdag aften startede den 19-årige midterforsvarer på banen i Manchester Citys Champions League-kamp mod FC Porto, og han kan også i de kommende uger have udsigt til mere spilletid, da både Nathan Aké og Aymeric Laporte er ude med skader netop nu.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED