AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:11:2019 20:59
Villa-stjerne meldes klar til Newcastle-kamp

Aston Villa-kaptajnen Jack Grealish meldes på vej tilbage fra den skade, som har holdt ham ude af de sidste to spillerunder.


Aston Villa har tabt deres sidste tre kampe - de sidste to af dem var uden anfører Jack Grealish på banen, hvilket utvivlsomt har været en faktor i det mindre formdyk.

Avisen Mirror bringer nu gode nyheder til Villa-fansene, efter det erfares, at Grealish er blevet sin skade kvit og forventes at være tilbage, når Aston Villa mandag tager imod Newcastle.

Dette er en utrolig vigtig kamp for begge klubber, eftersom både Aston Villa og Newcastle forventes at være en del af nedrykningskampen i denne sæson.

Derfor ses det naturligvis positivt i Birmingham, at 24-årige Grealish er tilbage, som udover at være en leder for holdet indtil videre også har bidraget med to mål og tre assists i 10 optrædener.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED