AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:08:2019 11:18
Villa-spiller troede England call-up var en prank

Tyrone Mings var mildest talt overrasket over, at han fik et opkald fra FA om, at han skulle spille på landsholdet.


En af de mest overraskende nyheder på Gareth Southgate og Englands hold er, at Aston Villa-spilleren Tyrone Mings er med på holdet.

26-årige Mings har ikke spillet for landsholdet endnu, men efter at have imponeret i det tidlige stadie af sæsonen har Southgate fået øje på forsvareren.

Efter opkaldet troede Mings faktisk, at det var en prank.

- Jeg troede først, at det var en prank. Jeg fik en SMS, da jeg var færdig med træning. Jeg skrev tilbage og skrev: Hold da kæft. Undskyld mit sprog. Det skriver The Mirror. 

- Emily fra FA ringede og sagde. at hun ikke jokede. Det var kun, da jeg snakkede med hende over telefonen, at jeg vidste, at det ikke var en joke.

Tyrone Mings glæder sig ikke overraskende over nyheden.

- Jeg er glad. Det har været en lang rejse for at komme hertil. Alle har hver sin rejse. Der er spillere på landsholdet, der er kommet fra League 2.

- Det er enhver spillers drøm at spille for landsholdet. Forhåbentligt får jeg chancen for at spille.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED