Villa slår Schmeichel og Leicester ud i Carabao Cuppen

Af Anton Røjmer Dalsgaard
28.01.2020 Kl. 21:51
Her til aften stod Aston Villa overfor Leicester i Carabao Cuppens semifinale.

Første semifinale i Carabao Cuppen mellem Leicester og Aston Villa endte 1-1, og derfor var der i dag omkamp på Villa Park.

I begyndelsen af kampen havde begge hold chancer, men det var Aston Villa, der slog til først.

Jack Grealish viste eminent teknik og lagde bolden af til Targett, der sendte kuglen i målet til 1-0.

Efter et VAR–tjek blev målet godkendt, og hjemmeholdets fans kunne juble.

I første halvleg spillede Leicester sig faktisk frem til fire store chancer, men de kunne ikke udnytte dem.

Kampen skulle nå til sidste halvdel af anden halvleg, før Leicester svarede tilbage.

Barnes driblede udenom Guilbert i venstre side og skød på mål, men afslutningen endte med at være en aflevering til Iheanacho, der scorede til 1-1.

Dermed var det igen helt lige i den samlede stilling, men det skulle ikke holde til slutfløjtet.

Elmohamady lagde en perfekt lang aflevering til Trezeguet, der flugtede bolden i mål på fremragende vis i andet minuts overtid.

Schmeichel var med oppe til hjørnespark for Leicester, men det nyttede intet, og Aston Villa er derfor klar til finalen i Carabao Cup.