AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:03:2020 20:20
Villa-midt om lockdown: Jeg savner at spille fodbold

Aston Villa-spilleren Marvelous Nakamba er ikke tvivl om, at han savner at spille fodbold og se sine holdkammerater i en tid, hvor det ikke er muligt grundet coronavirus.


Sportsnørder og fans af Premier League har de seneste uger skulle vende sig til, at der ikke bliver vist sport i tv, ligesom det heller ikke har været muligt at tage på stadion. Sådan kommer hverdagen også til at se ud det næste stykke tid, da de fleste lande har lavet et såkaldt lockdown i kampen mod coronavirussen.

Også for Premier League-spillerne er det en anderledes hverdag, hvor de skal holde sig i gang hjemme i privaten og ikke kan mødes med sine holdkammerater. De seneste ugers isolation har fået Aston Villa-spilleren Marvelous Nakamba til at indse, hvor meget han egentlig savner at spille fodbold.

- Den nuværende lockdown har virkelig gjort, at jeg savner fodbolden. Jeg håber, at vi snart kan være tilbage på fodboldbanen og jeg håber, at folk har det godt og passer på sig selv i denne svære tid, skriver midtbanespilleren på Twitter.

Sidst Marvelous Nakamba var i aktion var den 9. marts, da Aston Villa tabte 4-0 til Leicester.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED