Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:02:2021 21:36
Villa-manager rasende efter læk: Det skyldige skal straffes

En skade til Jack Grealish lækkede inden søndagens kamp mod Leicester, og det var Aston Villa-manager Dean Smith mildest talt ikke glad for


Jack Grealish har været ikke bare Aston Villas største profil i denne sæson, men en af Premier Leagues allerbedste spillere. Derfor var det forståeligt nok en alvorlig bét for The Villans, at playmakeren ikke kunne være med i dagens 1-2 nederlag til Leicester på grund af en skade. 

Manager Dean Smith var dog efter kampen endnu mere vred over, at nyheden om Grealish' skade allerede var lækket i løbet af weekenden. 

- Jeg opdagede på de sociale medier, at der var rygter om, at han ikke kunne spille. Hvis de kommer fra vores træningsbane, så vil jeg finde ud af hvorfra og straffe hvem end, der står bag, udtaler han ifølge Goal.

- Det hjælper jo helt klart (modstanderen). Det er ikke noget, der ville gøre mig glad.

- Jeg ville ikke være tilfreds, og vi vil uiden tvivl komme til bunds i det her, tilføjer Smith.

Jack Grealish ser nu ud til at være ude i godt en måned, hvilket bestemt ikke er godt nyt for Aston Villa, der sjældent vinder uden deres anfører.

Aston Villa ligger pt. på Premier Leagues ottendeplads med 36 point for 23 kampe. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED