AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2020 14:17
Villa forsøger at shanghaje polsk angriber foran Spurs med bud på 225 mio.

Aston Villa skulle være klar til at betale dét, AC Milan forlanger for Krzyzstof Piatek.


Tottenham har forgæves forsøgt at leje Krzyzstof Piatek siden Harry Kane blev langtidsskadet, hvis man skal tro italiensk presse.

Men AC Milan ønsker angiveligt ikke at udleje den polske angriber, der er værdisat til mellem €28-30 millioner ifølge blandt andre Corriere dello Sport og Il Giorno.

Men Tottenham er ikke den eneste klub, der har desperat brug for en ekstra angriber.  Aston Villa er også uden Wesley Moraes resten af sæsonen, og oprykkerne skulle være klar til at møde milanesernes pris.

The Villans skulle altså have budt i omegnen af €30 millioner - svarende til 225 millioner kroner. Der er dog ét problem for det nedrykningstruede Premier League-hold.

Piatek har endnu ikke givet grønt lys til en transfer.  Et skifte til et hold, der potentielt rykker ned, er måske ikke den mest fristende tanke, og meget tyder altså på, at han foreløbigt venter på at se, om der skulle komme et mere attraktivt tilbud fra en anden klub end The Villans.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED