AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:10:2019 16:54
Villa-boss om spillers United-rygter: Prisen røg lige i vejret

Dean Smith mener, at prisen på John McGinn er røget i vejret, efter at han er blevet kædet sammen med et skifte til Manchester United og har præsteret godt for Villa.


John McGinn har spillet en fornem sæson for Aston Villa hidtil, hvilket har kastet interesse af sig fra selveste Manchester United.

De Røde Djævle er på rygtebørsen kædet sammen med McGinn, da han er et billigt alternativ til større, og dermed dyrere, navne. 

Det kan dog vise sig, at det ikke bliver tilfældet. Aston Villas træner, Dean Smith, mener i hvert fald, at prisen er steget, efter at midtbanespilleren er blevet rygtet til United.

- Klubberne kan komme, men de får et kort og kontant svar: han er Aston Villa-spiller, og vi vil have ham her. Hans pris steg i vejret efter han trådte på banen for os, og viste, hvor god en spiller han er. Han har en vanvittig energi og et stort, stort hjerte, men folk lægger ikke mærke til teknikken. Den har han bestemt også, lyder det fra Smith ifølge ESPN.

McGinn kom til Villa i 2018, hvor han blev hentet i skotske Hibernian for snuden af Celtic. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED