Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:03:2021 16:41
Vildt: United kan erstatte De Gea og Henderson med helt ny førstemålmand

Duncan Castles skriver for Daily Record, at Manchester United i ramme alvor overvejer at sælge begge sine bedste målmænd.


Manchester United har to målmænd, som lige nu kæmper intenst om titlen som førstevalg på målstregen, men nu bliver der kastet tvivl over både David de Geas og Dean Hendersons fremtid i klubben. Ifølge transfereksperten Duncan Castles overvejer The Red Devils nemlig at skille sig af med både første- og andetvalget.

Flere medier har skrevet, at Dean Henderson vil forsøge at presse på for en transfer til sommer, hvis ikke han bliver fast starter, mens en række kommentatorer har opfordret til, at den 23-årige englænder burde få chancen i stedet for De Gea, som til gengæld bør sælges.

Men Manchester United overvejer nu en løsning, hvor ingen af de to målmænd vinder kampen om startpladsen, men begge bliver solgt. I stedet undersøger klubben sine muligheder for at signe en helt ny førstemålmand i stedet, erfarer Castles.

Ifølge journalisten, der også står bag The Transfer Window Podcast, vil det ikke være noget problem at finde en køber til Henderson, mens De Gea - der tjener op mod £375.000 om ugen i United - bliver svær at få afsat.

Der bliver ikke sat navne på nogen mulige indkøb, som kan erstatte de to keepere, men Gianluigi Donnarumma, der nærmer sig sit kontraktudløb med AC Milan til sommer, burde være et oplagt transfermål. Jan Oblak er verdens bedste målmand, men også ufattelig dyr, mens en Premier League-kending som Nick Pope skulle koste mellem £30-50 millioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED