Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:07:2021 08:45
Vildt rygte: United vil købe en fransk La Liga-stopper mere efter Varane

Manchester United mener angiveligt ikke, at de får fransk forsvarer nok i Raphael Varane. Derfor er også Sevillas Jules Kounde under radaren.


Manchester United er opsatte på at sikre sig Real Madrid-forsvareren Raphael Varane, men han er ikke den eneste franska La Liga-stopper, man vil hente denne sommer.

Sådan lyder det ganske overraskende fra avisen Daily Mail, der erfarer, at De Røde Djævle også har Sevillas 22 årige midtstopper Jules Kounde under radaren.

Og her er der ifølge Daily Mail ikke tale om en anden prioritet, hvis Varane-handlen skulle bryde sammen, nej, det er træner Ole Gunnar Solskjærs ønske at hente Kounde til oven i hatten for at ruste Uniteds forsvar bedst muligt forud for en håbefuld sæson.

Som vi bevidnede under EM, kan Kounde også dække back postionerne, hvorfor franskmanden ideelt kan lukke eventuelle huller i forsvaret, der måtte komme i løbet af en sæson. Derudover er franskmanden en fremragende spiller i sig selv, der stadig har et stort udviklingspotentiale.

Udfordringen er dog stadig prisen, der tidligere er hævdet skulle ligge på mellem 50 og 68 millioner euro.

Koundé er generelt en efteragtet herre, der også tidligere har været rygtet til klubber som Chelsea, Tottenham og Real Madrid.

Franskmandens eventuelle skifte til Manchester United ville i de seneste sæsoner have lydt som det rene vrøvl, men grundet klubbens ændrede tilgang til pengeforbrug er situationen lidt en anden.

Kounde spillede i alt 49 kampe for Sevilla i den forgangende sæson, mens han også blev noteret for en enkel optræden for Frankrig under EM.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE