AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:12:2019 18:36
Vildt rygte: Pedro på vej til Aston Villa

Der er altid gang i rygtebørsen i engelsk fodbold. Nogle rygter er ret trivielle mens andre er helt vilde. Dette hører vidst til sidstnævnte.


Den spanske Chelsea-stjerne Pedro afslører, at han har en række tilbud på bordet, og kan muligvis være på vej væk fra London-klubben.

Ifølge The Telegraph bliver den tidligere Barcelona-spiller kædet sammen med et skifte til Aston Villa, hvor Dean Smith vil stå med åbne arme. Og nu er Pedro selv ude og sætte fut i rygterne.

Til den spanske radiostation Radio Club Tenerif har han således fortalt, at han har flere tilbud på bordet:

- Ja, der er tilbud, der er altid klubber, der er interesserede, og det er dejligt.

- Ingen ved, hvad der sker. Jeg har stadig mange år tilbage at spille fodbold i. Min kontrakt i Chelsea er ved at løbe ud, jeg bliver fri, og vi ser, hvad der kommer til at ske.

Udover at blive sat i forbindelse med et skifte til Aston Villa bliver Pedro også rygtet tilbage til Spanien, mens også et skifte til MLS er på flere læber.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED