AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:11:2022 17:00
Vildt: Mbappé udligner Pelés rekord

Kylian Mbappé er allerede en af de mest scorende spillere ved VM, og lørdag tangerede han en rekord.


Kylian Mbappé gjorde lørdag det onde mod Danmark, hvor den franske verdensstjerne scorede to gange.

Dermed nåede han op på i alt syv VM-scoringer i en alder af blot 23, og dermed har han udlignet den brasilianske legende Pelés rekord med syv VM-mål som 23-årig.

Hvad, der måske er endnu mere imponerende, er, at Mbappé allerede er oppe på tiendepladsen over de mest scorende spillere til VM gennem tiderne.

Mbappé har en god sandsynlighed for at kravle noget højere op på listen, og måske kan han endda ende med at tage alletiders VM-rekord.

Tyske Miroslav Klose er lige nu den mest scorende spiller nogensinde ved VM med sine 16 scoringer, hvilket er ét mål mere end brasilianske Ronaldo med 15.

I den sidste gruppekamp på onsdag kan Mbappé dog meget vel blive sparet, da Frankrig allerede har sikret sig førstepladsen i gruppen, og den franske landstræner har annonceret udskiftninger på holdet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE