AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:10:2019 12:50
Vildt forslag: Harry Kane skal til Manchester City

Den tidligere Liverpoolback Glen Johnson mener, at Harry Kane bør tænke på sig selv og sin karriere og derfor skifte til Manchester City.


En forfærdelig uge med først et horribelt 2-7 nederlag til Bayern München og siden et grimt 0-3 nederlag til Brighton har gjort Tottenhams sæsonstart endnu værre, end den var i forvejen.

Det har fået den tidligere Liverpoolback Glen Johnson til at foreslå, at Harry Kane bør skifte væk fra Tottenham. Og at Manchester City vil være den ideelle destination. Det skriver Express.

Topscoreren gør nemlig klogt i at finde sig en bedre klub, hvis han vil opnå at vinde medajler og pokaler, mener Johnson. Det havde han selv gjort.

-  Hvis jeg var i Harrys sko, ville jeg tænke, om jeg kunne spille et andet sted og have en meget bedre chance for at spille med bedre spillere og vinde trofæer til mit skab, siger Glen Johnson.

- Om nogle år løber han måske tør for mål, og så vil han være på vej ud i Tottenham.

Glen Johnson siger, at Kane først og fremmest må tænke på sig selv i disse tider.

- Der er ingen loyalitet i fodbold, og han er først og fremmest nødt til at tage sig af sig selv, mener den tidligere landsholdsback.

26-årige Kane er to gange endt som topscorer i Premier League, ligesom han blev VM-topscorer i fjor. Ud over det står han ikke noteret for nogen titler eller trofæer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED