AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:06:2019 21:08
Vildt: 76% af England så Champions League-finalen

Champions League-finalen mellem Liverpool og Tottenham blev ikke misset af mange englændere.


For første gang i 11 år bestod Champions League-finalen af to engelske hold, da Liverpool den 1. juni besejrede Tottenham med 2-0.

Rundt omkring i verden var mange dog utilfredse med kvaliteten af kampen samt manglen på en af fodboldverdens giganter, som for eksempel Bayern eller Barcelona.

Dette kunne også ses på finalens samlede seertal - F.eks. i Brasilien, hvor hele 90% færre så med sammenlignet med gennemsnittet af de seneste år.

I England var det dog en anden historie, hvor over tre fjerdedele så kampen fra skærmen - endda selvom man skulle betale for at se den.

Det erfarer mediet Football.London, der konkluderer, at nøjagtigt 76% af Englands befolkning så Champions League-finalen.

På banen blev Mohamed Salah og Divock Origi The Reds helt store helte, da de scorede i henholdsvis det 2. og det 87. minut.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED