AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:10:2019 20:45
Vild sæsonstart: Sådan ser Årets Premier League-XI ud indtil videre

Talksport har kåret sæsonens hold indtil videre.


Det er stadig tidligt på sæsonen, menTalksport har netop afgivet deres bud på de 11 bedste spillere i Premier League-året hidtil. 

Målmand: Nick Pope - Burnley

Clarets-keeperen har ikke sat en fod forkert hele sæsonen og står noteret for tre clean sheets allerede.

Desuden er den 27-årige englænder den målmand, som har lavet femteflest redninger denne sæson, så det er fuldt fortjent, at han atter blev udtaget til The Three Lions.

Højreback: Ricardo Pereira - Leicester

Portugiseren har scoret to mål denne sæson mod Tottenham og Newcastle, men inden nederlaget til Liverpool stod Leicester også noteret som Premier Leagues bedste forsvar.

Det har Pereira også haft stor andel i.

Midterforsvarer: Lewis Dunk - Brighton

Dunk er over flere omgange blevet rygtet væk fra The Seagulls, og han ville måske få mere kredit for sine præstationer, hvis han spillede for en Big Six-klub.

Med Dunk som styrmand i defensivet har Brighton holdt nullet tre gange denne sæson, og midterforsvareren er også altid dødsensfarlig på dødbolde.

Midterforsvarer: Joel Matip - Liverpool

Det kræver en del at spille bedre end Virgil Van Dijk, men det siger samtidigt også alverden om forsvarerens sæsonstart.

Han blev også kåret til PFA Player of the Month for september.

Venstreback: Andrew Robertson - Liverpool

Skotten har efterhånden etableret sig som en af verdens bedste venstrebacks, og denne sæson fortsætter han med at være vanligt god på defensivt såvel som offensivt.

Højrekant: Sadio Mané - Liverpool

Senegaleseren bliver bedre sæson for sæson, og det er ikke helt unfair at sige, at han efterhånden præsterer mere konsekvent end makkeren Mohamed Salah.

Central midtbanespiller: Kevin de Bruyne - Manchester City

Otte assists står belgieren allerede noteret for, og fortsætter han i det tempo, så ender han med at slå rekorden for flest assists på én sæson.

Han kan se noget, som de færreste andre spillere kan se, men hans øje for medspillerne bliver også suppleret med en god målnæse.

Central midtbanespiller:  James Maddison - Leicester

Hans debutsæson i Premier League var imponerende, men han ser ud til at overgå den i denne.

To mål og to assists har den unge englænder allerede disket op med, og der er ingen tvivl om, at han fortsætter med at få en nøglerolle for Brendan Rodgers' mandskab.

Venstrekant: Mason Mount - Chelsea

De færreste havde nok set den blot 20-årige Chelsea-profil tage skridtet op til Premier League-niveau så hurtigt, men det har set nemt ud indtil videre.

Mount har allerede scoret fire mål, og lærer Frank Lampard ham et trick eller to, så kan den unge mand ende med at score rigtigt, rigtigt mange mål.

Angriber: Sergio Aguero - Manchester City

Argentineren ser ikke ud til at skrue ned for niveauet i takt med, at alderen stiger. Tværtimod har han vist sig vigtigere end nogensinde før med sine mål, og forbliver han skadesfri, ligger han lunt i svinget til at vinde den gyldne støvle sidst på sæsonen.

Angriber: Tammy Abraham - Chelsea

Han startede i skammekrogen, men fik hurtigt skudt sig ud af den og står nu noteret for otte mål.

Men den 22-årige Chelsea-spiller kan mere end bare score mål. Senest mod Southampton var hans evne til at fastholde bolden også eksemplarisk.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED