AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 15:17
Vild offensiv XI: Wolves-Leicester kombineret

Wolverhampton og Leicester mødes fredag aften i Premier League. De to hold kunne sætte et utroligt hold sammen.


Fredag aften tager altid underholdende Wolverhampton imod et højtflyvende Leicester-hold i Premier League.

Et spændende opgør mellem nummer ni (nummer seks hvis de vinder) og nummer tre. Samtidig to offensive hold, der gerne praktiserer attraktivt fodbold.

Vi har set på holdenes spillermateriale, og det er tydeligt, at de to klubber til sammen vil kunne stille et ganske udmærket hold.

Læs med, og se, om du er enig:

Målmand
Kasper Schmeichel

Wolverhampton og Leicester er begge godt besat på den bagerste position, hvor både Rui Patricio og Kasper Schmeichel står på højt niveau. Danskeren tager dog pladsen foran den portugisiske europamester.

Forsvar
Jonny Evans - Caglar Söyüncü - Ben Chilwell

Leicesters forsvar er bedre end Wolverhamptons, som har lukket seks mål flere ind. Evans og Söyüncü har været meget overbevisende i denne sæson, og Ben Chilwell er et stort aktiv, der er rygtet til større adresser. Eneste dilemma er egentlig en eventuel højreback, hvor Leicesters offensive Ricardo Pereira ligger meget lige med Leander Dendoncker fra Wolves. Det gør han i kraft af sine tre mål og to assists. Dendoncker har scoret to mål. Vi holder os dog til et tremands-forsvar, da det giver plads til flere spillere fremad banen og således flugter godt med den offensive tilgang, begge hold sværger til.

Midtbane
Ayoze Perez - Youri Tielemans - James Maddison - Joao Moutinho

En yderst stærk midtbane er til rådighed her. Spillere som Ruben Neves, Harvey Barnes, Jonny, Dennis Praet og Diogo Jota har blevet siet fra.

James Maddison har med sine seks mål fra den offensive midtbane været en af sæsonens helt store åbenbaringer på tværs af hele ligaen, og han får en fremskudt rolle på midtbanen på dette hold.

Ayoze Perez (syv mål) har også været fremragende, ligesom Tielemans har. Joao Moutinho behøver næppe nogen introduktion.

Angreb
Adama Traore - Jamie Vardy - Raul Jiménez

Med 17 mål er ligatopscorer Vardy naturligvis selvskrevet. Men også Jiménez’ 11 mål berettiger selvfølgelig til en plads.

Adama Traore har fået et stort gennembrud i indeværende sæson med fire kasser fra sin offensive højre kant. Han kan også bruges i angrebet, hvilket er tilfældet her.

Kelechi Iheanacho og Pedro Neto må nøjes med bænkpladser i denne omgang.

Træner
Brendan Rodgers

Det er utroligt, hvor langt Nuno Espirito Santo har flyttet Wolves den seneste håndfuld år. Fra League One til Europa League, kort sagt. Men det er også umuligt at ignorere Brendan Rodgers præstation med the Foxes i denne sæson. Han bliver cheftræner på grund af det aktuelle niveau med portugiseren som assistent. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED