AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2019 16:08
Vil vente til sommer: Her er seks spillere Manchester City kan gå efter

Manchester City begynder så småt at forberede sig på sommerens transfervinduer, hvor to positioner skal forstærkes. Der holdes et øje med mindst seks spillere.


Det står efterhånden ret klart, at Manchester City ikke har tænkt sig at forstærke truppen i dette transfervindue. Det skyldes især, at ingen af klubbens prioriteter er til rådighed for en rimelig pris.

Det erfarer Goal, som ydermere kan rapportere, at Manchester City i løbet af de kommende måneder vil begynde at forberede sig frem mod sommerens transfervindue, hvor det primært er to positioner, som skal have tilføjet en ny spiller.

Flere skader til Benjamin Mendy har gjort ondt på Manchester City, da franskmanden er den eneste reelle venstre back i truppen. Både Fabian Delph, Aymeric Laporte, Danilo og Oleksandr Zinchenko har spillet positionen, men fra næste sæson kan det være en anden spiller, som Pep Guardiola kan sætte sin lid til, hvis Benjamin Mendy render ind i en ny skade.

Ifølge Goal er både Ben Chilwell, Faouzi Ghoulam og Junior Firpo på blokken i Manchester City, og den engelske klub skal nu vurdere, hvilken af spillerne som vil være bedst at hente til sommer.

Ydermere vil Manchester City også kigge efter en backup for Fernandinho på den defensive midtbane. Selvom det vrimler med dygtige midtbanespillere i the Citizens’ trup, er der ingen, som er i stand til at erstatte Fernandinho tilstrækkeligt, når brasilianeren ikke er til rådighed.

Her kan mulighederne for en forstærkning hurtigt blive ganske dyre, for ifølge mediet er det Ruben Neves, Frenkie De Jong og Tanguy Ndombélé, som er på ønskelisten hos den engelske storklub.

De kommende måneder vil ganske givet fortælle, hvilke spillere Manchester City beslutter sig for at købe til sommer.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED