Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:05:2021 21:43
Vil stjæle Thomas Franks juvel: Endnu en PL-klub jagter Championship-topscorer

Ivan Toney har været brandvarm i denne sæson for Brentford, og nu lurer Everton også på angriberen


Med 31 mål i 45 optrædener i årets The Championship-sæson har Ivan Toney gjort mere end sit til, at Brentford nu kan se frem til at skulle ud i nogle nervepirrende playoff-kampe om at rykke op i Premier League.

Og hvis det projekt ikke det lykkes for The Bees, så kan den danske manager, Thomas Frank, nok se frem til at måtte miste sin spydspids.

Tidligere er både West Ham og Tottenham nemlig blevet sat i forbindelse med Toney, og nu blander også Everton sig i jagten. Det skriver The Athletic.

Everton skulle angiveligt se Brentford-spilleren som den perfekte tilføjelse til angrebet, der lige nu består af Dominic Calvert-Lewin og Richarlison.

Det menes, at Ivan Toney kan ende med at koste helt op mod 30 millioner pund, og det er uvist om Brentford kan holde på klubstjernen selv hvis oprykningen skulle blive en realitet.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED