Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2020 15:22
Vil spænde ben: Real Madrid øjner to Premier League-emner

Real Madrid har set sig lune på to spillere, som er blevet rygtet flittigt til Premier League.


For en fodboldspiller er det næsten umuligt at takke nej, når Real Madrid banker på døren, men flere Premier League-klubber håber formentlig, at det bliver tilfældet til sommer. 

Den spanske hovedstadsklub skulle nemlig være yderst interesseret i to spillere, som jævnligt sættes i forbindelse med klubber i Premier League. 

Ifølge det spanske medie AS er Lilles forsvarsspiller Gabriel Magalhaes udset som plan b, hvis Real Madrid ikke får fat i Dayot Upamecano, hvilket er skidt nyt for Chelsea og Everton, som har vist stor interesse for midtstopperen. 

Samtidig melder franske Le 10 Sport, at Bayer Leverkusens Kai Havertz topper Real Madrids ønskeliste. Den 20-årige tysker er også et varmt emne i Chelsea, Liverpool og Manchester United, men Madrid-klubben kan altså ende med at spænde ben for de tre engelske storklubber. 

Det vil ikke være første gang, at Real Madrid henter en spiller for næsen af engelske klubber, men det kan også ske, at spanierne bliver afvist, selvom det som førnævnt er en sjældenhed. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED