AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2020 14:38
Vil ingen ende tage: Bournemouth-keeper smittet med coronavirus

Bournemouths førstevalg i buret Aaron Ramsdale er blevet testet positiv for coronavirus.


Watford har i skrivende stund seks klub-medlemmer i karantæne, mens andre Premier League-klubber såsom Bournemouth ligeledes kæmper med coronavirus.

Netop Bournemouth har nemlig lige bekræftet, at deres første-keeper Aaron Ramsdale er blevet testet positiv for coronavirus og er blevet sendt i hjemmeisolation.

Den 22-årige waliser blev testet negativ så sent som den 18. maj, men blev igen sendt til lægen i fredags, efter han havde følt symptomer, hvilket denne gang endte med et positivt resultat.

Det kom tidligere frem, at en Bournemouth-spiller var blevet smittet, men den smittede er først blevet ooffentligt identificeret så sent som i dag.

Genstart-datoen for Premier League er endnu sat til at blive afviklet den 12. juni, selvom datoen forventes at blive rykket yderligere. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED