Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:03:2021 18:17
Vil bygge videre på succesen: West Ham arbejder på Moyes-forlængelse

David Moyes og West Ham har været Premier League-sæsonens helt store positive overraskelse, og nu vil The Hammers lave en ny lang aftale med deres manager


Det er let at glemme nu, hvor West Ham banker på til Champions League, men genansættelsen af David Moyes i West Ham blev i sin tid mødt med både latterliggørelse og vrede fra især klubbens egne fans, der gerne så alle andre end skotten som ny træner. 

En fuldstændig formidabel sæson indtil videre betyder dog, at West Ham imponerende indtager Premier Leagues sjetteplads og har en reel chance for at bryde ind i den top fire, der ellers normalt er forbeholdt de såkaldte "Big Six'-klubber. 

Den udvikling har betydet, at Moyes er blandt favoritterne til at vinde prisen som årets manager, og nu vil West Ham sikre sig, at han ikke smutter videre til en rival denne sommer. Derfor er The Hammers efter sigende igang med kontraktforhandlinger med Moyes, der helst selv vil blive i London-klubben.

Managerens nuværende aftale udløber nemlig efter sæsonen, og mange klubber er efter sigende interesserede. Det drejer sig blandt andet om Celtic, flere europæiske klubber og endda et par andre Premier League-hold. Det beretter TalkSport. 

West Ham møder mandag Leeds på hjemmebane. Der er kickoff kl. 21. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED