AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:08:2020 19:24
Vidic afslører: Disse fire var mine bedste PL-modstandere

Nemanja Vidic ser tilbage, og afslører hvilke Premier League-angribere, han har haft det sværest imod.


Nemanja Vidic er én af de bedste midterforsvarere i Manchester Uniteds historie, og han udgjorde sammen med Rio Ferdinand en mesterskabsduo af højeste kaliber.

Alligevel var der modspillere, som drev gæk med serberen. Han ser nu tilbage på, hvem der var sværest at spille overfor, og afslører blandt andet noget overraskende, at Peter Crouch var blandt de hårdeste modspillere.

Vidic om Peter Crouch:

- Min første oplevelse var mod Peter Crouch. Jeg havde aldrig set en mand på to meter før, og vi spillede mod Liverpool i en cup-turnering på Anfield, og jeg tænkte: 'Hvad skal jeg dog gøre mod ham i dag?'.

- Craig Bellamy løb imellem kæderne, og Crouch dominerende luften. Jeg havde aldrig set den type fodbold før. Jeg spillede med Wes Brown, og det var en hård kamp, som vi tabte 1-0.

Vidic om Didier Drogba:

- Didier Drogba var også en klog spiller, som legede med ens hoved. Han var enormt stærk, men han var altid på forkant. Han scorede så mange vigtige mål, og holdt et højt niveau. Jeg spillede mod ham, da vi begge to peakede.

Vidic om Sergio Agüero:

- Jeg er overbevist om, at Sergio Agüero er blevet født som forsvarsspiller. Han ved præcis hvor bolden havner, og hvornår han skal angribe den. Jeg spillede imod ham, da de vandt 4-1 over os i Moyes-sæsonen (David, red.).

Vidic om Luis Suarez:

- Suarez (Luis, red.) er en energisk spiller, og han er anderledes end Agüero, som ikke løber hele kampen, men som bruger sit instinkt. Han (Suarez, red.) buldrer frem hele tiden, og jeg ved ikke præcis, hvad han gør, men det lykkes.

- Bolden triller imellem benene på forsvarsspilleren, som kan tro, at det er et tilfælde, men det har at gøre med ren power fra Suarez, lyder det fra Vidic ifølge Daily Star.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED