AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2022 13:29
"Vi er rasende" - Maguire bekræfter spillermøder

I et interview med The Telegraph bekræfter Manchester Uniteds anfører, Harry Maguire, flere spillermøder og demotiverede spillere.


En utilfreds trup og en manglende professionalisme.
 
Det er, hvad der i disse dage kendetegner Manchester United.
 
Og nu er klubbens anfører, Harry Maguire, kommet med et opråb til sine holdkammerater.
 
Derudover bekræfter den tidligere Leicester-general også indtil flere spillermøder, omhandlende elementer som motivation.
 
Det skriver den engelske avis The Telegraph i søndagens udgave.
 
Der er, ifølge Maguire, noget galt, hvis man ikke kan motivere sig selv til at få klubben ud af den suppedas, den er havnet i.
 
For nylig gik Shaw til medierne, hvor backen udtalte, at han mener, at der er flere spillere i Uniteds trup, som finder det svært at motivere sig til kampene.
 
- Jeg ved, at der blev skrev en masse om Sir Alex Fergusons periode i klubben, og den måde, han motiverede sine spillere. Det gjorde han naturligvis glimrende, lyder det fra Maguire i interviewet med Telegraph.
 
- Jeg har set en masse kritik, og en masse er naturligvis korrekt. Men for mig handler det om, at det ikke burde være nødvendigt at komme med kritik, for at motivere spillerne.
 
- Hvis spillere af denne kvalitet ikke er motiverede til at spille for klubben, når de trækker trøjen over hovedet, så er der noget galt.
 
- Vi er alle rasende, og vil gerne gøre vores bedste, som det sikkert også er kommet til syne på banen ved flere lejligheder. Men holdånden er god, siger Maguire til avisen.
 
Adskillige gange har man kunnet se opgivende attituder blandt United-spillerne, der ofte har slået ud med armene.
 
Ralf Rangnick har vundet tre ud af sine første seks kampe med klubben.
 
Mandag venter næste opgave for Manchester United, når Aston Villa kommer på besøg på Old Trafford i FA Cuppens tredje runde.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE