AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:08:2019 19:20
’Vi er også klar!’: Aubameyang tror på Arsenals mesterskabs-chancer

The Gunners har startet den nye sæson godt med to sejre. Nu melder Pierre-Emerick Aubameyang sit hold ind i mesterskabs-kampen.


Pierre-Emerick Aubameyanger kommet godt fra lands i denne sæson. Han har således scored det vindende mål i begge deres sejre mod Newcastle og Burnley.

Den tidligere Dortmund-angriber mener, at kvalifikation til Champions-league er målet, men at Arsenal kan overraske i denne sæson. Det fortæller han i et interview til Canal Plus:

- Sidse sæson var vi ikke langt fra at kvalificere os til Champions League. Det er det vigtiste mål for os i år. At komme tilbage i Champions League.

- Derudover vil vi kæmpe med om titlen. Vi ved at de store kanoner er klar, men det er vi også! Vi vil gøre vores bedste for at matche de helt store kanoner.

Den 30-årige angriber fra Gabon scorede 22 Premier League-mål i sidste sæson. Og hvis The Gunners skal kæmpe med om titlen får de nok brug for, at han igen banker masser af mål ind.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED