Vestergaard tørret, da Leicester smed point til Napoli

Af Daniel Sichlau
16.09.2021 Kl. 20:57
Leicester var egentlig på fin sejrskurs, men så slog Napoli til og sikrede sig det ene point.

Leicester stod overfor lidt af en mundfuld, da italienske Napoli lagde vejen forbi King Power Stadium i Europa League.

Indledningen på kampen kunne dog ikke blive meget bedre for Brendan Rodgers og hans tropper.

Efter 8 minutters spil sendte Harvey Barnes et velplaceret indlæg mod en fremadstormende Ayoze Perez, der med en kontrolleret flugter sendte de forsvarende FA Cup-vindere foran.

Herefter skulle hjemmepublikummet vente et godt stykke tid, før der igen var noget at varme sig på.

I det 59. minut troede sommerindkøbet Patson Daka, at han havde scoret sit første mål i Leicester-trøjen, men desværre kunne en VAR-gennemgang spotte en offside og så blev målet annulleret.

Bare fem minutter senere kunne Harvey Barnes dog sikre en udbyggelse af Leicesters føring. Iheanacho sendte en fornem tværpasning i fødderne på Barnes, der holdt hovedet koldt og fik sendt en glimrende afslutning ind i målet.

Napoli fik dog svaret igen, da Victor Osimhen tørrede Jannik Vestergaard med et smart lille lob og herefter lobbede bolden ind bag Schmeichel, der kom væltende ud af Leicester-buret. 2-1 og opgøret fik lidt af spændingen tilbage.

Herfra holdt Leicester nogenlunde stand, men i det 87. minut gik den ikke længere. Osimhen overrumplede Leicesters Soyuncu på et indlæg og headede Napoli på 2-2.

Der kom lidt ekstra krydderi til dramaet i overtiden, da Ndidi fik raget sit andet gule kort til sig og måtte forlade banen.

Kampen endte 2-2. Et godkendt resultat, selvom Brendan Rodgers og co. formentlig må ærgre sig over at have formøblet den fine føring.