AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:03:2020 22:35
Vertonghen om sommerskifte: Må lave en liste med fordele og ulemper

Jan Vertonghen er i tvivl om, hvorvidt han skifter væk fra Tottenham ved kontraktudløb denne sommer.


Tottenham har et problem i form af, at forsvarsgeneralen Jan Vertonghen har kontraktudløb til sommer, og at man ikke er kommet til enighed om en forlængelse.

Der har været rygter om, at Napoli skulle være interesserede, og belgieren selv er da heller ikke decideret afvisende over for et skifte, men udtrykker i stedet stor tvivl om sin fremtidige situation.

- Jeg er nået til et punkt, hvor jeg skal tage et stykke papir og skrive fordeler og ulemper ved de muligheder, som jeg får. Jeg skal beslutte, hvad jeg vil i min karriere. 

- Jeg skal tænke på hvor jeg vil bo, hvilket sprog jeg vil lære, hvilken kultur jeg vil bo i. Og det vigtige er: hvilke turneringer og trofæer jeg stadig vil vinde. Jeg har ikke lyst til at fortryde noget ved min karriere, lyder det fra Vertonghen ifølge Football London.

Belgieren har været i Tottenham siden 2012, hvor han kom til fra Ajax for omtrent £12 millioner pund. I denne sæson har han spillet 19 kampe i Premier League-regi.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED