AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:06:2020 22:04
Vertonghen i limbo: Mourinho græder ikke, hvis han smutter, før sæsonen er slut

Jan Vertonghen har kontraktudløb d. 30. juni og skal derfor snart bestemme sig for, om han vil færdiggøre sæsonen i Spurs. Jose Mourinho vil dog ikke græde snot, såfremt han smutter, lyder det fra en Sky Sports-ekspert.


Coronakrisen har affødt flere problemer i fodboldverdenen. Flere spillere har eksempelvis kontrakudløb, før sæsonen er færdigspillet, men klubberne har fået tilladelse til at lave en kort forlængelse med de spillere, således de kan færdiggøre sæsonen. 

En af de spillere er Jan Vertonghen. Den belgiske forsvarsspiller har kontraktudløb d. 30. juni, og han har endnu ikke besluttet sig for, hvorvidt han vil forlænge kontrakten med en måned.

Skulle det ske, at han forlader klubben, før sæsonen er færdigspillet, vil Jose Mourinho ikke være ked af det, lyder det fra Sky Sports-eksperten, Alan Smith. 

- Vertonghen er 33 år, og hans bedste år er bag ham. Vi har set det i denne sæson, så Jose Mourinho vil ikke være synderligt ked af det, hvis han ikke er tilgængelig, og hvis han tanker er andetsteds, lyder det fra Alan Smith til Sky Sports.

- Vi må tænke på, at de spillere, hvis kontrakter udløber, har en ide om, hvor de skal hen, og hvem der er interesseret. Man kan godt forstå, at de ikke ønsker at sætte det skifte på spil. Vertonghens situation er åbenlyst anderledes for en 22-årig, som endnu ikke har haft en karriere og tjent sine penge. 

- Vertonghen ønsker bare at forlænge sin karriere i et andet land måske. Han har snakket om, at han vil lære et nyt sprog. Kun han kender svaret, men jeg mistænker ham for, at han ikke tør spolere et potentielt skifte for et par kampe for Tottenham. 

- Han har haft en af de bedste attituder, vi har set i England i de sidste par år, men på dette stadie tænker han på sig selv og hans familie, så han tør ikke at blive skadet. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED