AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:04:2019 18:05
Verratti er fortsat bitter: Vi ville vinde 9 ud af 10 opgør mod United

Manchester United var heldige, da The Red Devils stik mod alle odds besejrede Paris Saint-Germain i Frankrig, mener Marco Verratti.


Det var et rent og skær lykketræf, at Manchester United formåede at hive sejren og avancementet i Champions League hjem på Parc Des Princes.

Manchester United vendte et 2-0 hjemmenederlag på Old Trafford til en 3-1 sejr i den franske hovedstad, men Marco Verratti var ikke synderligt imponeret over The Red Devils' comeback.

- Måske er jeg mere frustreret end andre, men sådan kan fodbold også være.  Man kan ikke få det hele, fortæller den italienske midtbanespiller til Telefoot.

- Men jeg har stadig tiltro til holdet. Hvis vi spillede kampen 10 gange, ville vi vinde ni. Vi må ikke ændre os.

I den hjemlige liga har det franske storhold heller ikke behov for det.  Mesterskabet er efterhånden en formalitet, og Paris Saint-Germain har sikret sig deltagelse i Coupe de France, så en double er stadig mulig for Thomas Tuchels mandskab.

Manchester United står derimod overfor endnu en stor udfordring på udebane, når Ole Gunnar Solskjærs mandskab skal forsøge at slå Barcelona på Camp Nou tirsdag. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED