AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:06:2020 09:17
Verdens største talenter: Disse 10 wonderkids har kurs mod Premier League

Her er 10 af de største talenter ifølge Football Manager, som i øjeblikket rygtes stærkt til en række Premier League-klubber.


Thiago Almada - Velez Sarsfield

Alder: 19

Position: Offensiv midtbanespiller

Den unge argentinske playmaker, der som et par stykker før sig er blevet døbt "Den Nye Messi," er blevet rygtet stærkt til Manchester City.

Han har sågar selv udtalt, at han gerne vil til klubben, og i virkelighedens argentinske liga har han scoret fem mål og lavet to assists i denne sæson efter kun 1500 minutter på banen.

 

Eduardo Camavinga - Rennes

Alder: 17

Position: Defensiv midtbane/Box to box

Franskmanden fik sit store gennembrud for Rennes' førstehold allerede som 16-årig, da han bossede Paris Saint-Germain totalt i en pokalkamp.

Nu er han fast mand og har spillet 25 Ligue 1-kampe for Rennes, der overraskende har kvalificeret sig til næste års Champions League.

Han har drive, kan drible, føre bolden frem og slide defensivt, og han ser virkeligt ud til at være den ægte vare.

Ifølge engelske Metro føler Manchester United, at de er favoritter til at signe den unge franskmand, selvom der også er interesse fra blandt andre Real Madrid.

Jean-Clair Todibo - FC Barcelona

Alder: 20

Position: Midterforsvarer

Hos FC Barcelona har man ikke tålmodighed til at give den unge franskmand chancen for at etablere sig for førsteholdet, så man ønsker åbenbart Todibo solgt.

Han har ikke just imponeret for Schalke 04 under sit lejeophold denne sæson, men Everton skulle ifølge særligt spanske og franske medier være klar til at byde omkring £20 millioner for den 20-årige.

 

Evan N'Dicka - Frankfurt

Alder: 20

Position: Midterforsvarer

Både Arsenal og Liverpool skulle udvise interesse i den unge venstrebenede midterforsvarer, som også kan begå sig på en venstreback.

Han blev signet for to somre siden for€ €5,5 millioner, og nu er hans værdi steget til i hvert fald €22,5 millioner, hvis man skal tro Transfermarkt.

Max Aarons - Norwich

Alder: 20

Position: Højreback

Den unge englænder skulle have været et transfermål for The Lilywhites allerede sidste sommer, men Norwich kan måske være tvunget til at sælge, hvis klubben rykker ned denne sæson.

Spurs mangler en ekstra mand til højrebacken, og selvom Aarons ikke er den færdige vare allerede, så har han et stort potentiale at arbejde videre på.

 

Sandro Tonali - Brescia

Alder: 20

Position: Defensiv midtbane

Han ligner Andrea Pirlo, og den italienske legende har selv udtalt, at han er fuldstændig målløs over, hvor dygtig den unge spilfordeler allerede er.

Tonali er lige typen, der appellerer til en træner som Pep Guardiola, og han har da også været rygtet til Manchester City adskillige gange.

Han kunne dog også sagtens være sådan en spiller, som Juventus ville opsnappe.

 

Jude Bellingham - Birmingham City

Alder: 16

Position: Central midtbanespiller

The Red Devils skulle være klar til at betale op mod £30 millioner for den 16-årige englænder, der er udråbt til at blive en af sin generations helt store spillere.

Det taler selvfølgelig også et tydeligt sprog, når Bellingham som kun 16-årig er fast mand for en Championship-klub.

Han har scoret fire mål og lavet tre assists som boks til boks-spiller.

 

Boubakary Soumare - Lille

Alder: 21

Position: Defensiv midtbanespiller

Den defensive midtbanespiller er efterhånden blevet rygtet til samtlige engelske Big Six-klubber og Newcastle, der angiveligt bød omkring £35 millioner i januar.

Franskmanden afviste selv, men han forventes at skifte til sommer, og bliver det ikke til Real Madrid, så er der rigeligt med bejlere i Premier League.

 

Talles Magno - Vasco da Gama

Alder: 17

Position: Angriber

Vasco da Gama skulle være hårdt spændt for rent økonomisk i øjeblikket, og ifølge flere brasilianske medier arbejder Liverpool i øjeblikket på at signe den 17-årige angriber.

Med sine 1,86 meter er han en stor frontangriber, men med masser fart i benene og dribleevner, der matcher hans nationalitet.

Donyell Malen - PSV Eindhoven

Alder: 21

Position: Angriber

Den unge hollænder nåede at score 17 mål og lave 9 assists for Eindhoven, inden han blev langtidsskadet tidligere på sæsonen, og han har sidenhen været rygtet til både Arsenal, Liverpool og Manchester United.

Han er alsidig og kan spille flere positioner i offensiven, og så har han Mino Raiola som agent, så det er kun et spørgsmål om hvornår, snarere end om han forlader sin nuværende klub.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED